Personvernregler

Personvernregler

BricksDirect bryr seg mye om personvernet ditt. Vi behandler derfor bare data vi trenger for (forbedring av) tjenestene våre og håndterer informasjonen vi har samlet om deg og din bruk av tjenestene våre med omhu. Vi gjør aldri dataene dine tilgjengelige for tredjeparter for kommersielle formål.

Denne personvernregelen gjelder bruk av nettstedet og tjenestene som tilbys av BricksDirect. Ikrafttredelsesdatoen for gyldigheten av disse vilkårene er 25. mai 2018, med publisering av en ny versjon vil gyldigheten til alle tidligere versjoner utløpe. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn om deg av oss, hva denne informasjonen brukes til og med hvem og under hvilke betingelser, om noen, denne informasjonen kan deles med tredjeparter. Vi forklarer deg også hvordan vi lagrer dataene dine og hvordan vi beskytter dataene dine mot misbruk og hvilke rettigheter du har med hensyn til personopplysningene du gir oss.

Hvis du har spørsmål om personvernreglene våre, kan du kontakte kontaktpersonen vår for personvern, du finner kontaktinformasjonen på slutten av vår personvernpolicy.

Over databehandling

Nedenfor kan du lese hvordan vi behandler dataene dine, hvor vi lagrer dem (eller har dem lagret), hvilke sikkerhetsteknikker vi bruker og for hvem dataene er tilgjengelige.

Programvare for nettbutikk

Prestashop

Nettbutikken vår er utviklet med programvare fra Prestashop. Personlige data som du gjør tilgjengelig for oss i forbindelse med tjenestene våre, vil bli delt med denne parten. Prestashop har tilgang til dine data for å gi oss (teknisk) støtte, de vil aldri bruke dataene dine til noe annet formål. Prestashop er forpliktet til å treffe passende sikkerhetstiltak basert på avtalen vi har inngått med dem. Disse sikkerhetstiltakene består av anvendelse av SSL-kryptering og en sterk passordpolicy. Prestashop bruker informasjonskapsler for å samle teknisk informasjon angående din bruk av programvaren, ingen personlige data blir samlet inn og / eller lagret. Prestashop forbeholder seg retten til å dele innsamlede data innen sin egen gruppe selskaper for å forbedre tjenesten ytterligere.

Webhosting

Siteground

Vi kjøper webhotell og e-posttjenester fra Siteground. Siteground behandler personopplysninger på våre vegne og bruker ikke dataene dine til egne formål. Det kan imidlertid samle metadata om bruken av tjenestene. Dette er ikke personopplysninger. Siteground har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre tap og uautorisert bruk av dine personlige data. Siteground er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet i henhold til konfidensialitetsavtalen.

E-post og adresselister

Hotmail

Vi bruker tjenestene til Hotmail til vår vanlige e-posttrafikk. Denne parten har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre misbruk, tap og korrupsjon av dine og våre data så mye som mulig. Hotmail har ikke tilgang til innboksen vår, og vi behandler all e-posttrafikken vår som konfidensiell.

Betalingsbehandlere

Mollie

For å håndtere (deler av) betalingene i vår nettbutikk bruker vi Mollies plattform. Mollie behandler ditt navn, adresse og bosted og betalingsopplysningene dine, for eksempel bankkontoen eller kredittkortnummeret ditt. Mollie har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data. Mollie forbeholder seg retten til å bruke dataene dine for å forbedre tjenestene sine ytterligere og dele (anonymiserte) data med tredjeparter i denne sammenheng. Alle ovennevnte garantier med hensyn til beskyttelsen av dine personopplysninger gjelder også de delene av Mollies tjenester som de engasjerer tredjepart for. Mollie lagrer ikke dataene dine lenger enn loven tillater.

PayPal

For håndtering av (deler av) betalingene i vår nettbutikk bruker vi PayPal-plattformen. PayPal behandler navn, adresse og bosted og betalingsdetaljer, for eksempel bankkontoen eller kredittkortnummeret ditt. PayPal har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data. PayPal forbeholder seg retten til å bruke dataene dine for å forbedre tjenestene sine ytterligere og dele (anonymiserte) data med tredjeparter som en del av denne prosessen. Alle de ovennevnte garantiene med hensyn til beskyttelsen av dine personopplysninger gjelder også for komponentene i PayPals tjenester som de engasjerer tredjepart for. PayPal lagrer ikke dataene dine lenger enn loven tillater.

Klarna

For å behandle (deler av) betalingene i nettbutikken vår bruker vi plattformen til Klarna. Klarna behandler navn, adresse og bosted og betalingsinformasjon, for eksempel bankkontoen eller kredittkortnummeret ditt. Klarna har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data. Klarna forbeholder seg retten til å bruke dataene dine for å forbedre tjenestene sine ytterligere og dele (anonymiserte) data med tredjeparter som en del av denne prosessen. Alle de ovennevnte garantiene angående beskyttelsen av dine personopplysninger gjelder også for komponentene i Klarnas tjenester som de engasjerer tredjepart for. Klarna vil ikke lagre dataene dine lenger enn loven tillater.

Stripe

For å behandle (deler av) betalingene i nettbutikken vår bruker vi plattformen til Stripe. Stripe behandler navn, adresse og bosted og betalingsdetaljer som bankkonto eller kredittkortnummer. Stripe har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data. Stripe forbeholder seg retten til å bruke dataene dine for å forbedre tjenestene sine ytterligere og dele (anonymiserte) data med tredjeparter i denne sammenheng. Alle de ovennevnte garantiene med hensyn til beskyttelsen av dine personopplysninger gjelder også for komponentene i Stripes tjenester som de engasjerer tredjepart for. Stripe lagrer ikke dataene dine lenger enn loven tillater.

Vurderinger

Kiyoh

Vi samler inn anmeldelser via Kiyoh-plattformen. Hvis du legger igjen en anmeldelse via Kiyoh, må du oppgi navn, bosted og e-postadresse. Kiyoh vil dele denne informasjonen med oss ​​slik at vi kan koble gjennomgangen til bestillingen din. Kiyoh publiserer også ditt navn og bosted på sin egen nettside. I noen tilfeller kan Kiyoh kontakte deg for å gi en forklaring på anmeldelsen din. I tilfelle vi inviterer deg til å sende inn en anmeldelse, vil vi dele navnet ditt og e-postadressen din med Kiyoh. De vil bare bruke denne informasjonen med det ene formål å invitere deg til å sende inn en anmeldelse. Kiyoh har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data. Kiyoh forbeholder seg retten til å engasjere tredjeparter med det formål å tilby tjenestene som vi har gitt Kiyoh tillatelse til. Alle ovennevnte garantier med hensyn til beskyttelsen av dine personopplysninger gjelder også de delene av Kiyohs tjenester som de engasjerer tredjepart for. Kiyoh vil lagre dine personlige data så lenge du holder gjennomgangen publisert på plattformen. Kiyoh har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig; du finner kontaktinformasjonen til denne offiseren på Kiyohs nettsted.

Forsendelse og logistikk

DPD

Hvis du bestiller hos oss, er det vår jobb å få pakken levert til deg. Vi bruker tjenestene til DPD for å utføre leveransene. Det er derfor nødvendig at vi deler navn, adresse og bosted med DPD. DPD bruker bare disse detaljene for å gjennomføre avtalen. I tilfelle DPD engasjerer underleverandører, vil DPD også gjøre informasjonen din tilgjengelig for disse partene.

FedEx

Hvis du bestiller hos oss, er det vår jobb å få pakken levert til deg. Vi bruker tjenestene til FedEx for å gjøre leveransene. Det er nødvendig for oss å dele navn, adresse og bostedsinformasjon med FedEx. FedEx bruker bare disse dataene for gjennomføring av avtalen. I tilfelle FedEx engasjerer underleverandører, vil DPD også gjøre dataene dine tilgjengelige for disse partene.

Fakturering og regnskap

SnelStart

Vi bruker tjenestene til SnelStart til administrasjon og bokføring. Vi deler navn, adresse og bostedsinformasjon og detaljer angående bestillingen din. Disse detaljene brukes til administrasjon av salgsfakturaer. For vår administrasjon og bokføring bruker vi tjenestene til SnelStart. Vi deler navn, adresse og bydetaljer og detaljer angående bestillingen din. Disse detaljene vil bli brukt til administrasjon av salgsfakturaer. Dine personlige data vil bli sendt og lagret på en beskyttet måte. SnelStart er taushetspliktig og vil behandle dataene dine konfidensielt. SnelStart vil ikke bruke dine personlige data til andre formål enn de som er beskrevet ovenfor.

Eksterne salgskanaler

Bol.com

Vi selger (noen av) produktene våre via Bol.com-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Bol.com din bestilling og personlige data med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Amazon

Vi selger (deler av) produktene våre via Amazon-plattformen. Hvis du legger inn en bestilling via denne plattformen, deler Amazon din bestilling og personlige data med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Blokker

Vi selger (deler av) artiklene våre via Blokker-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Blokker din bestilling og personlige opplysninger med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Cdon

Vi selger (deler av) produktene våre via Cdon-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Cdon din bestilling og personlige opplysninger med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Fnac

Vi selger (deler av) produktene våre via Fnac-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Fnac din bestilling og personlige data med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Cdiscount

Vi selger (deler av) produktene våre via Cdiscount-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Cdiscount din bestilling og personlige data med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Kleertjes.com

Vi selger (deler av) produktene våre via plattformen til Kleertjes.com. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Kleertjes.com bestillingen og personlige opplysninger med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Fruugo

Vi selger (deler av) produktene våre via Fruugo-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler Fruugo din bestilling og personlige data med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

BrickLink

Vi selger (deler av) produktene våre via BrickLink-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler BrickLink din bestilling og personlige data med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

BrickOwl

Vi selger (noen av) produktene våre via BrickOwl-plattformen. Hvis du bestiller via denne plattformen, deler BrickOwl din bestilling og personlige informasjon med oss. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi behandler dataene dine konfidensielt og har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap og uautorisert bruk.

Formål med databehandling

Generelt formål med behandlingen

Vi bruker dataene dine utelukkende med det formål å tilby våre tjenester. Dette betyr at formålet med behandlingen alltid er direkte relatert til bestillingen du gir. Vi bruker ikke dataene dine til (målrettede) markedsføringsformål. Hvis du deler data med oss ​​og vi bruker disse dataene til å kontakte deg - annet enn på din forespørsel - på et senere tidspunkt, vil vi be deg om din eksplisitte tillatelse til å gjøre det. Dataene dine vil ikke bli delt med tredjeparter, annet enn å overholde regnskaps- og andre administrative forpliktelser. Disse tredjepartene er alle bundet til hemmelighold på grunnlag av avtalen mellom dem og oss eller en ed eller juridisk forpliktelse.

Automatisk innsamlede data

Data som automatisk samles inn av nettstedet vårt behandles for å forbedre tjenesten vår ytterligere. Disse dataene (f.eks. IP-adressen din, nettleseren og operativsystemet) utgjør ikke personlige data.

Samarbeid med skatte- og kriminell etterforskning

I noen tilfeller kan BricksDirect holdes på grunnlag av en juridisk forpliktelse til å dele dataene dine i forbindelse med offentlig skatt eller kriminell etterforskning. I et slikt tilfelle er vi tvunget til å dele dataene dine, men vi vil motsette oss dette innenfor de muligheter loven gir oss.

Sikkerhetsperioder

Vi oppbevarer dataene dine så lenge du er vår klient. Dette betyr at vi vil beholde din klientprofil til du indikerer at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre. Hvis du indikerer dette for oss, vil vi også ta dette som en glemsk forespørsel. I henhold til gjeldende administrative forpliktelser er vi pålagt å oppbevare fakturaer som inneholder dine (personlige) data, så vi vil beholde disse dataene så lenge den gjeldende perioden løper. Ansatte har imidlertid ikke lenger tilgang til din klientprofil og dokumenter som vi har produsert som et resultat av bestillingen din.

Dine rettigheter

I henhold til gjeldende engelsk og europeisk lovgivning har du som registrert visse rettigheter med hensyn til personopplysningene som behandles av oss eller på våre vegne. Vi forklarer nedenfor hvilke rettigheter dette er og hvordan du kan påberope deg disse rettighetene. For å forhindre misbruk vil vi i prinsippet bare sende kopier og kopier av dataene dine til din e-postadresse som vi allerede har kjent. Hvis du ønsker å motta dataene til en annen e-postadresse eller for eksempel per post, vil vi be deg om å identifisere deg. Vi fører oversikt over behandlede forespørsler; i tilfelle en glemsom forespørsel, lagrer vi anonyme data. Alle utsagn og kopier av data vil bli sendt til deg i det maskinlesbare dataformatet som vi bruker i våre systemer. Du har når som helst rett til å klage til Personopplysningsmyndigheten hvis du mistenker at vi bruker dine personopplysninger på en feil måte.

Lov

Du har til enhver tid rett til å se dataene vi behandler eller har behandlet og som er knyttet til din person eller som kan spores tilbake til deg. Du kan sende en forespørsel om dette til vår kontaktperson for personvern. Du vil da motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir imøtekommet, vil vi sende deg en kopi av alle dataene med en oversikt over behandlerne som har disse dataene, med angivelse av kategorien vi har lagret disse dataene under, på e-postadressen vi kjenner til.

Rettelsesrett

Du har til enhver tid rett til å ha dataene vi behandler (eller har behandlet) og som er knyttet til din person, eller som kan spores tilbake til deg. Du kan sende en forespørsel om dette til vår kontaktperson for personvern. Du vil da motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir imøtekommet, sender vi deg en bekreftelse på at dataene er justert på e-postadressen vi har registrert.

Rett til begrensning av behandlingen

Du har til enhver tid rett til å begrense dataene vi behandler (eller har behandlet) knyttet til din person eller som kan spores tilbake til deg. Du kan sende en forespørsel om dette til vår kontaktperson for personvern. Du vil da motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir imøtekommet, sender vi deg en bekreftelse på e-postadressen vi har registrert om at dataene ikke lenger blir behandlet før du har opphevet begrensningen.

Rett til overførbarhet

Du har til enhver tid rett til å få behandlet dataene vi behandler eller har behandlet og som er knyttet til din person, eller som kan spores tilbake til deg av en annen part. Du kan sende en forespørsel om dette til vår kontaktperson for personvern. Du vil da motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir imøtekommet, sender vi deg kopier eller kopier av alle data om deg som vi har behandlet eller som er behandlet på våre instruksjoner av andre prosessorer eller tredjeparter på e-postadressen vi kjenner til. I et slikt tilfelle vil vi mest sannsynlig ikke lenger kunne fortsette å tilby tjenesten fordi sikker kobling av datafiler da ikke lenger kan garanteres.

Innsigelsesrett og andre rettigheter

Du har rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger av eller på vegne av BricksDirect. Hvis du motsetter deg, vil vi umiddelbart avvikle databehandlingen i påvente avgjørelsen av din innsigelse. Hvis din innvending er velbegrunnet, vil vi gjøre kopier og / eller kopier av data som vi behandler (eller har behandlet) tilgjengelig for deg og avbryte behandlingen på permanent basis deretter. Du har også rett til ikke å bli utsatt for automatisert individuell beslutningstaking eller profilering. Vi behandler ikke dataene dine på en slik måte at denne retten gjelder. Hvis du mener at dette er tilfelle, kan du kontakte vår kontaktperson for personvern.

Informasjonskapsler

Google Analytics

Via nettstedet vårt plasseres informasjonskapsler av det amerikanske selskapet Google, som en del av "Analytics" -tjenesten. Vi bruker denne tjenesten for å holde rede på og motta rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet. Denne prosessoren kan kreves av gjeldende lover og regler for å gi tilgang til denne informasjonen. Vi har ikke tillatt Google å bruke analyseinformasjonen som er innhentet for andre Google-tjenester.

Tredjeparts informasjonskapsler

I tilfelle tredjeparts programvareløsninger bruker informasjonskapsler, er dette angitt i personvernerklæringen.

Endringer i personvernreglene

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre vår personvernpolicy. Imidlertid finner du alltid den nyeste versjonen på denne siden. Hvis den nye personvernregelen påvirker måten vi behandler data som allerede er samlet inn om deg, vil vi varsle deg via e-post.

Kontaktinformasjon

BricksDirect
Elskensakker 30
5571SK Bergeijk
Nederland

Telefon: +31 (0) 497 337145

E-postadresse: info@bricksdirect.com

Kontaktperson for personvern

Niels Roest