Betalingsmåter

Betalingsmåter

Hvis du har lagt inn en bestilling via BricksDirect, kan du betale for den via følgende betalingsmåter:

Bankoverføring

Du kan betale bestillingen din på BricksDirect ved å overføre bestillingsbeløpet, etter at du har lagt inn en bestilling på BricksDirect, til bankkontoen vår. Du kan overføre pengene til:

IBAN: NL40REVO1657789039
BIC: REVONL22

Em nome de: BricksDirect B.V. em Bergeijk

Vær oppmerksom på bestillingsnummeret i betalingsbeskrivelsen.

Hvis du betaler via forhåndsoverføring, er det mulig at det tar noen virkedager før beløpet mottas av oss. Vi sender bestillingen din etter at betalingen er mottatt. Så vær så snill, ta hensyn til at leveransen av bestillingen din vil bli litt lenger.

iDeal

Du kan betale bestillingen din på BricksDirect via iDeal. iDeal er den mest brukte online betalingsmåten i Nederland. iDeal er utviklet av de nederlandske bankene. iDeal er en veldig kjent online betalingsmåte i Nederland. Hvis du betaler via iDeal, blir du omdirigert fra BricksDirect til ditt eget nederlandske nettbankmiljø til beløpet for bestillingen din til BricksDirect.

Bancontact

Du kan betale bestillingen din hos BricksDirect via Bancontact / Mister Cash. For kjøpere i Belgia er det mulig å betale bestillingen via Bancontact / Mister Cash. En betaling med Bancontact / Mister Cash er veldig enkel. Etter å ha lagt inn en bestilling hos BricksDirect vil du bli omdirigert til ditt eget bankmiljø der du kan logge deg på. I neste skjermbilde kan du betale beløpet for bestillingen til BricksDirect.

Kredittkort

Vi godtar alle VISA-, MasterCard-, Maestro- og American Express-kort. Vi krever ikke et transaksjonsgebyr for betaling med kredittkort. Når betalingen er godkjent, sender vi produktene til deg. Vanligvis vil informasjonen bli bekreftet i løpet av minutter, i ett tilfelle kan det dreie seg om mer enn en dag.

SOFORT Banking

Du kan betale bestillingen din på BricksDirect via SOFORT Banking. SOFORT Banking (tidligere DirectEbanking) er en enkel online betalingsmåte. Den brukes i forskjellige land. Med SOFORT Banking kan du betale bestillingen din hos BricksDirect innenlands og i utlandet. SOFORT Banking oppfyller høye sikkerhetstiltak når det gjelder betalingsmåter på nettet. SOFORT-bank har mottatt TÜV-sertifikatet for personvern.

PayPal (bare betalinger i euro)

Du kan betale bestillingen din på BricksDirect via PayPal. Med PayPal kan du betale direkte for bestilling på BricksDirect online. PayPal tilbyr god beskyttelse og er tilgjengelig i 190 land. Du kan opprette en PayPal-konto, hvor betalingsmåtene du velger avhenger av dine egne valg. Hvis du vil betale via PayPal med kredittkortet eller bankkontoen din, må du først parre den med PayPal-kontoen din. Det er også et alternativ å sette inn et beløp på PayPal-kontoen din. PayPal er en enkel betalingsmåte, PayPal tilbyr også en omfattende kjøperbeskyttelse.

Klarna - Betal senere

Foretrekker du å betale etterpå? Det er mulig med Klarna. Etter at du har mottatt bestillingen, vil du motta en betalingsoversikt i appen din eller via e-post. Du kan betale dette direkte via app / betalingsknappen i e-posten eller innen 14 dager. Det er bekymringsfri netthandel uten en obligatorisk konto.

Klarna - Skjær den opp

Hvis du har valgt Klarna å kutte den, kan du betale regningen i ditt eget tempo. Alle bestillinger som du velger det fleksible kjøpet i avdrag, blir samlet på en klar månedlig faktura. Dette sendes alltid i midten av måneden. Hvis dette er første gang du velger å betale i avdrag, sender vi deg den første månedlige fakturaen den påfølgende måneden.