stars Featured Categories
LEGO Architecture-serien inneholder ikoniske bygninger fra hele verden. Fra berømte bygninger til unike alternativer – et dekorativt innslag til hjemmet ditt.
Utforsk en annerledes og morsom LEGO byggeopplevelse! Med de unike LEGO Art settene kan du hylle noen av verdens mest kjente artister, band og filmkarakterer. Lag et kunstverk...
Reis tilbake til Pandora. LEGO Avatar-settene gir spennende og utfordrende byggeopplevelser med LEGO til fans av filmen og filmens temaer, som bærekraft og respekt for...
LEGO BrickHeadz-settene gir deg en helt ny måte å samle, bygge og vise frem byggverkene dine på.
Barn fra seks år og voksne kan gi et rom en helt egen stil med disse mosaikklignende portrettene fra LEGO. Hvert portrett er av en ikonisk figur fra populære filmer og...
LEGO City er en realistisk LEGO-verden der barnet ditt kan utforske og stimulere kreativiteten sin. Ikoniske kjøretøy og bygninger utgjør bakgrunnen for leken.
Utvikle barnas kreativitet med LEGO Classic. Settene inneholder ideer for å hjelpe dem med å komme i gang, og de er morsomme for hele familien!
Den fantastiske verdenen i Minecraft og spillets unike figurer er gjenskapt i LEGO-klosser – slik at barna kan skape sine egne spennende Minecraft-historier.
LEGO Creator-serien lar barnet ditt eksperimentere med hus, biler, fly og skapninger. Med LEGO Creator 3-i-1 settene kan barnet velge mellom hele tre flotte modeller, og det...
Gi byggeren din et multivers av muligheter med LEGO DIMENSIONS. De kan samle favorittfigurene sine og vekke dem til live i videospillet.
LEGO Disney gjør det mulig for barnet ditt å bygge og spille historier fra deres favoritteventyr. Disney-figurene blir levende når barnet gjenskaper romantikk, eventyr og...
Med DOTS kan barna gi uttrykk for kreativiteten sin, legge til farger i verdenene de bygger og skape helt nye ting. Kunsthåndverk for barn – med en unik LEGO-vri.
Gjenskap scener fra LEGO DREAMZzz TV-serien eller gi fantasien frie tøyler og skap dine egne historier. Bli med når Mateo, Izzie, Cooper, Logan og Zoey bruker fantasiens...
I 50 år har vi introdusert DUPLO-sett til små byggere med stor fantasi.
Byggere kan feire bursdagen sin med LEGO Friends-settene. Fra surfebutikken til skiheisen – barna kan skape morsomme minner med LEGO Friends.
Gjenskap favorittøyeblikkene dine fra Harry Potter med disse magiske settene.
Hidden Side inviterer barn til å bli med et fryktløst team av spøkelsesjegere som tør å se det usette og bidrar til å gjøre en hjemsøkt verden normal igjen, ett spøkelse om...
LEGO Icons-sett er designet for en utfordrende, men likevel givende byggeopplevelse, og viser frem imponerende landemerker, modulbygg, klassiske kjøretøy, popkulturfavoritter...
LEGO Ideas-produktene er inspirert av og stemt på av LEGO-fans. De inkluderer originale konsepter og sett inspirert av filmer.
LEGO Juniors er et flott utgangspunkt for å bygge med LEGO klosser, og hjelper barnet ditt til å føle seg selvstendig.
LEGO Jurassic World-lekesettene har dinosaurer for alle aldre – her finner du kule kjøretøy, helter og heltinner, ikoniske bygninger, laboratorier, vitenskapsutstyr og mer.
Den fantastiske verdenen i Minecraft og spillets unike figurer er gjenskapt i LEGO-klosser – slik at barna kan skape sine egne spennende Minecraft-historier.
LEGO Minions kommer. Er du klar? Gi din egen juniorskader en godbit med episke bygg og spennende reiser fra LEGO Minions.
Monkie Kid-settene er basert på de kinesiske legendene om apekongen og Reisen mot vest, og gir en ny generasjon av barn sjansen til å oppleve en verden fylt med tradisjonelle...
LEGO-sett er klare for å kjøre for full kraft når du legger til Powered UP-funksjoner. Fjernkontroller, motorer, batterier, sensorer og nav tar byggverkene dine til neste nivå.
LEGO Speed Champions setter barn i førersetet, mens de kappkjører med racerbiler som McLaren, Porsche og Ferrari.
Byggere kan samarbeide for å bygge de ikoniske stjernene fra Star Wars-filmene de liker best.
Med Marvel kan barnet ditt gi liv til heltene sine. De vil stortrives med å lage nye eventyr med det store karaktergalleriet.
Med LEGO Super Mario lekesettene kan du leke med videospillfavoritten din i virkeligheten! Kom i gang med settet startbanen På eventyr med Mario, som inneholder LEGO Mario....
LEGO Technic byr på utfordringer for erfarne LEGO byggere. Barnet ditt får muligheten til å bygge avanserte og realistiske modeller av for eksempel girkasser og styresystemer.
THE LEGO BATMAN MOVIE-settene inneholder en samling med funksjonsrike kjøretøy og steder kjent fra den populære animasjonsfilmen med samme navn.
Vi er tilbake med enda mer fantastiske sett fra THE LEGO MOVIE 2 for barn i alle aldre. De er fulle av mulige eventyr og alle favorittfigurene dine.
THE LEGO NINJAGO MOVIE bringer ninjafigurene til liv og tar deg med på en reise der du oppdager hva som kreves for å være en ekte ninja.
Gjør deg klar til Disney og Pixars Toy Story 4, med disse flotte nye settene med favorittfigurene dine.
Opplev spennende eventyr fylt med musikk og vennskap – inspirert av den nye filmen, Trolls: Verdensturné.
Fest med Unikitty!. Gjenopplev TV-serien og gjenskap scener fra den morsomme Unikitty-verdenen, eller skap dine egne eventyr.
'
LEGO City
'
'
LEGO Friends
'